Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 145 -ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolio78 Покажи съобщение
    Здравейте , тези дни ще оглеждам една 145- ца
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...683&f1=details
    освен обичайните неща има ли нещо по - специфично , което трябва да се гледа при алфите .
    Благодаря предварително .

колега тази кола е в една авто къща до в близост до мен, мога утре да и хварля едно око...ще се опитам да дам поробно описание, ако не възразяваш разбира се.
    Поздрави
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Колега другите ти предложиха още два избора. Ако аз си копувах кола сега щях да зема ку-ве не 1,4, ма сичко опира до това за какво ще ползваш колата. С поред мен нисък разход в комбинация с приличен вървей жтд е най добрия вариант. Пък 1.4, ако е в перфектно състояние я зимай. Успех!
      sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
        Тук колега си в много голяма заблуда защото 1.4 за да върви се кара предимно на 70 % и нагоре от мощноста си а 2 .0 на 30 % постига същия резултат ...
        Напълно вярно... ако си караш колата само по магистралата Иначе в града, ако е карана тая 1.4 не виждам причина някой постоянно да и е давал 70-те процента, за да получи същия въреж като при 30% на 2.0, при положение, че след малко е следващия светофар

Факт е, че 145 1.4 е по-динамична отколкото очакваш от хечбек с 1.4 мотор (от други марки), но не върви много на фона по-големите мотори на 145. Пък и аз също смятам, че от малките мотори (1.4 и 1.6), можеш да намериш по-лесно кола, която е карана ежедневно и не е издухана, отколкото при 2.0, но и от големите можеш да си намерш добра бройка с повече търсене.

В края на краищата зависи какво предпочиташ - добра кола или много добра кола Аз лично не съжалявам за мойта 1.4, ама ако сега си купувах пак такава бих търсил при по-големите мотори, че тоя на моменти не ми стига, въпреки че си харесвам доста колата
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Не кубатурата е показател за техническото състояние на колата.Ако трябва да избирам грохнала кола с голяма кубатура и същата в добро състояние с по-малка кубатура не бих се колебал да взема по-стегнатата,
          а не по-мощната .
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
            Колеги неискам да се меся ама 55000 км не ви ли се струват малко? Май колата е въртяна според мене. Ама иначе колата изглежда доста добре =]
            Може и да не е.... моято когато я докарах от италия и слезе от автовоза в BG беше точно на толкова! Колега може и да имаш късмет
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Незнам как са бензинките, аз съм горд собственик на 1.9 JTD. За от 7-те месеца от както я закупих съм навъртял 21 000 км, което по мое мнение хич не е малко. По двигателя не съм сменял абсолютно нищо (изключвам консумативите като масло, филтри и други, които се сменят след определени километри). Този мотор е просто железен. Частите не са проблем тъй като се слага и в Fiat Bravo, Brava, Marea, Multipla, Lancia Lybra. Взимай такава и няма да имаш проблеми. Километрите не ги гледай, пишат каквото им хрумне, а и това си е 10-тина годишен автомобил. Баща ми кара най-новия С5 който в момента е на година и половина като за това време лично му е направил 120 000 км. В тази графа всичко е на късмет, може да е на 50 000 може да е и на 300 000 км. Освен в Горубляне там всичките са на под 150 000 км
              Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 15:45.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

На тази дето уж е на 55000 салона и е по- зле от моя на 150000. Е разликата е ,че моята е със сервизна книжка и знам какво е сменяно до последно. А и е карана в пъти по- цивилизована държава от Италия. Cъветa ми е за 2.0 куб ts но аз съм пристрастен.

Comment

Working...
                X